06 21 97 98 20 engelenschool@gmail.com

Engelenschool Iryda

consult aurahealing

Elke lichamelijke en geestelijke pijn of ongemak heeft haar oorsprong in energievelden welke uit balans of geblokkeerd zijn.
Via Handoplegging /Reiki/ Magnetiseren/Aurahealing (verschillende namen maar zelfde bedoeling) geven we energie door van de Spirits aan die stagnaties en blokkades.

Aurahealing werkt  bijzonder goed op vele lichamelijke en geestelijke klachten, ook klachten welke chronisch geworden zijn.
Denk hierbij aan pijn door je artrose, fybromyalgie, altijd last van migraine, allergieen, rugpijnen, whiplash, slecht slapen, tennisarm/elleboog, frozen shoulder, snel duizelig, depressief, angstig, fobieen, minderwaardigheids gevoelens, vermoeidheid, graag willen afvallen maar gewicht blijft onveranderd hetzelfde of erger: het wordt meer, en ga zo nog maar even door.

Met een aurahealing wordt de balans weer hersteld zodat je pijn en andere klachten verdwijnen of sterk verminderen.
De aurahealing voelt en is zeer rustgevend en weldadig voor lichaam en geest.
Mensen zeggen vaak: ” alsof ik thuiskom” 


hoe gaat een healing in zijn werk?

Tijdens de aurahealing lig je op de behandeltafel gewoon met je kleding aan.
Schoenen mogen wel uit, ter bescherming van mijn behandeltafel.  Soms lukt het je niet om op de behandeltafel plaats te nemen. Dan krijg je de behandeling in de (rol)stoel.  Gemiddeld duurt de behandeling zelf 30-45 minuten, en tegelijkertijd is hier geen goede tijd aan te geven, want het zijn telkens stuk voor stuk behandelingen op maat speciaal op jouw afgestemd. Dat wat er op dat moment nodig is, zal gebeuren, ongeacht de tijd die het eventueel in beslag neemt. In totaal zal het consult ongeveer 1-1,5 uur in beslag nemen inclusief voor en nagesprek. 

Na de aurahealing heeft je energiesysteem even de tijd nodig (maximaal een dag of 2) om alle nieuwe energieen, die een hogere trilling hebben te verwerken, en oude energieen die het niet meer nodig heeft af te voeren. maar je zult al bijzonder snel merken hoe weldadig je je voelt. 
Herboren voelen, is vaak wat de cliënten ervaren.

Wanneer merk ik of het werkt?

Je moet eigenlijk na de eerste behandeling al iets merken. 
Soms is dat lastig want stel nu dat je na de behandeling veel dieper slaapt en prettiger droomt. Of dat je cellen nu veel beter stoffen opnemen en afgeven. Dat heb je zo 1,2,3 niet direct in de gaten, en dan líjkt het niet te helpen.

Weet wel dat bij chronische klachten je er ook jaren over gedaan hebt om deze langzaam op te bouwen. In die zin is het ook weer irrieel om van aurahealing te verwachten dat alle klachten na 1-3 behandelingen weg zijn. Maar..omdat het zo direct en redelijk doeltreffend werkt durf ik uit ervaring wel te zeggen dat je jezelf de ruimte moet geven voor 1-2 behandelingen en als dat werkelijk voor jou dan nog geen of voldoende verandering of verbetering geeft dan stoppen we gewoon. 

Indien je wel verbetering/ verandering merkt (en dat is gelukkig in ruim 90% het geval) dan zijn het maximaal 10 behandelingen die je nodig hebt.
Maar ook hier weer: maatwerk volgt z’n eigen pad.

Hoe maak ik een afspraak  en wat zijn de kosten? 

Indien je een aurahealing wilt ontvangen  kun je mailen naar engelenschool@gmail.com

of bellen/ whats appen: 06 21 97 98 20 om een afspraak te maken.
Mail ook gerust wanneer je eerst meer informatie wilt ontvangen. 

Het maakt echt niet uit waar je last van hebt.
Lichamelijk of geestelijk.
Misschien wil je gewoon graag ervaren hoe zo’n healing voelt zonder dat je specifieke klachten hebt.
Voel je ook in dat geval welkom om de zuivere liefdevolle energie van de engelen te ontvangen. Het is een weldaad. 

De kosten voor een consult aurahealing zijn 85,-
Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging (CAT) maar de zorgverzekeraars vergoeden helaas geen aurahealingen.

In de video wordt nog gepraat over de standplaats Beilen.
Dit is inmiddels Schoonebeek geworden.
Ook werden mijn behandelingen voorheen vergoed door de zorgverzekeraars.
Echter, daar zijn ze mee gestopt omdat ” natuurgeneeskunde” niet meer in het pakket valt.
Jammer, ze weten niet hoe heilzaam en ondersteunend aurahealing is.

 

 

 

 

een soort van disclaimer:

Aurahealing is een prachtige methode gebaseerd op een oeroude alternatieve oosterse geneeswijze. Het uitgangspunt is holistisch, dwz: lichaam en geest werken onlosmakelijk samen.

Maar….dat wil niet zeggen dat de aanpak van onze reguliere (huis)artsen niet goed zou zijn. Ons beider behandelingmethodes zijn gericht op jouw verbetering, je genezing, het verlichten van je (pijn) klachten.
De uitgangspunten zijn gewoon anders.
Ik zie aurahealing als een zeer goede aanvulling op de reguliere geneeskunde. 

Het kan het gebruik van anti-depressiva en zware pijnstillers drastisch verminderen.
Maar ook hier weer: nooit en te nimmer zomaar in je eentje beslissen. Altijd in overleg en toestemming met je huisarts doen!
Stoppen met medicatie brengt namelijk altijd verandering met zich mee en je arts moet weten waar deze verandering vandaan komt. Ook is het ronduit gevaarlijk om zomaar ineens met je medicijnen te stoppen. 

De ene arts staat meer voor open voor alternatieve geneeswijzes dan andere maar hoe normaler jij erover doet hoe normaler er vaak op gereageerd wordt.

Ik heb de reguliere opleiding medische en psychosociale basiskennis (HBO) gevolgd ter extra aanvulling voor mijn eigen vak als natuurgeneeskundig therapeut.