06 21 97 98 20 engelenschool@gmail.com

 

 

 

 

Engelenschool Iryda

Paranormaal consult (kan ook online!)

 

Ontvang boodschappen van overleden dierbaren en Engelen & Spirits. 

Is mijn oma mijn gids?

Dagelijks krijg ik veel vragen van mensen of ik contact kan maken met hun overleden dierbare.
En ja, dat contact leggen lukt vaak en de informatie die doorkomt is troostrijk, waardevol inspirerend en soms doorspekt met humor.
Hoe groot is de vreugde van het feest der herkenning!

De personen die overleden zijn laten stuk voor stuk weten, ieder op zijn/haar eigen manier dat ze springlevend zijn. Ze mogen dan geen fysiek lichaam meer hebben, in de geest zijn ze helderder dan ooit.  Het gaat goed met ze! En dat willen ze je graag laten weten.

 Dierbaren die overleden zijn kúnnen je levenspad ondersteunen door je geleide gids te worden. Ze mogen zich niet met je levenspad bemoeien maar ze kunnen je op je levensreis wel ondersteunen, gidsen, inspireren en tekens geven.

Overleden dierbaren reageren ook wisselend als geleide gids. Er zijn geleide gidsen die zeer gedetailleerd allerlei informatie doorgeven en er zijn ook geleide gidsen die meer het grote geheel pakken. 

De informatie die doorkomt kan heel persoonlijk zijn of meer algemeen georienteerd voor jou. Vaak is het een combinatie van beide. Het is maar net wat er op dat moment belangrijk wordt gevonden om door te geven.

Ook wanneer je dierbare overledene niet je geleide gids blijkt te zijn wil dat niet zeggen dat ze niet bij je zijn, of niet alles van je weten!

De taak van geleide gidsen is om Spirit te ondersteunen in het Lichtwerk. Het is de oprechte taak van geleide gidsen jouw te helpen een bijzonder geinspireerd  en vervult leven te leiden. Het leven als mens hier op aarde is mooi en tegelijkertijd uitdagend en soms kan je daar best wel een steuntje bij gebruiken.

Praktisch:
Een paranormaal consult duurt ruim een uur en kost 85,-
De reading wordt altijd opgenomen en naar je toegestuurd via WeTransfer
Maakt qua opname niet uit of de reading online gegeven wordt of hier in de praktijk.

Klik hier als je een afspraak voor een consult wilt maken.

Geleide gidsen willen graag wegwijzers voor je zijn in het avontuur dat leven heet!