06 21 97 98 20 engelenschool@gmail.com

Engelenschool Iryda

Hallo, 

Ik wil graag iets in het kort vertellen over mijn passie mbt werken en lesgeven met engelen:

Al sinds ik geboren ben sta ik in contact met andere dimensies / werelden.
De “bewoners” van deze werelden ervaar ik als Engelen, Spirits, of  Lichtwezens.

Deze (engelen) energie kan je niet met je hoofd, je denken vertalen of uitleggen.
Die kun je alleen maar voelen door het zelf te ervaren.
Hun Kracht van onvoorwaardelijke Liefde, de zuiverheid, hun humor, zachtheid en compassie, de energie van mededogen is bijzonder heilzaam.

Hiervoor had ik eerst een praktijk, Yryda genaamd, maar gaandeweg was ik steeds meer aan het lesgeven. Ik heb de naam daarom veranderd in Engelenschool. Echter, de vraag van mensen naar mijn alternatieve pijnpoli neemt weer zo sterk toe, dat ik beide met plezier weer samen gevoegd heb. engelenschool Iryda.
De engelen en spirits zijn namelijk ook ware meesters in het helen van lichamelijke en geestelijke klachten.

Ik zie mijzelf als een soort van “dominee zonder geloof“ en geef inzichten, wijsheden en lessen door via geïnspireerde channeling met de engelen, lichtwezens en van dierbaren die zijn overleden. 
Dit alles met de bedoeling om je te helpen herinneren wat je bent vergeten en dat je zoveel meer bent dan alleen maar het stukje mens dat nu op aarde leeft.

 

Waarom spreek ik over een dominee zonder geloof ?
Als 9 jarig kind zat ik op een prachtige zonnige dag na een klein fietstochtje even uit te rusten op een (boeren) hek. De koeien graasden tijdloos in het land.

Groen gras, prachtige blauwe lucht met witte wolken, vogels die druk aan het zingen waren, een krachtige bolle bijna warme westenwind en de zon die zo heerlijk scheen….
Ik voelde me zeer geïnspireerd en vertelde vol vuur aan de dieren over de engelen en dat we verbonden zijn met werelden die we niet kunnen zien maar wel altijd voelen. Ik weet niet hoe lang ik daar heb staan orakelen, maar wat ik vanaf dat moment heel duidelijk wist is: ik wil dominee worden!
Maar ik was verder niet kerks opgevoed dus wist (en weet) daar niet zoveel van af. Om dat probleem op te lossen had ik in al mijn 9 jarige wijsheid besloten om dan gewoon een dominee zonder geloof te worden laughing

Hartelijke Groeten,
Lucia Karere / Petra Kalsbeek
Engelenschool@gmail.com
tel: 06 21 97 98 20

(de naam “Lucia Karere” gebruik ik op Facebook omdat ik er alleen “zakelijk” met de praktijk/engelenschool  op wil staan en niet prive)

Engelenschool Iryda

Spiritualiteit kun je niet leren uit boeken
Het is je eigen Lichtkracht van binnenuit die je je steeds beter herinnert.

***

In een eindeloos ver verleden dat buiten onze tijd
in een ander universum nog volop gaande is
Was jij als Lichtwezen.. al op weg naar dit leven.